Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήρια!!!



Συγχαρητήρια GAP, ή Jeffrey ή Giorgos ή όπως αλλιώς λέγεσαι. Απέδειξες στα αφεντικά σου ότι σαν ανικανότερος όλων, η επιλογή τους να σε διορίσουν να καταστρέψεις την Ελλάδα ήταν σωστή. Μπράβο! Κέρδισες άξια το μισθό σου σαν υπάλληλος της χρονιάς. Η αγελαδοπατσαβούρα πρέπει να είναι περήφανη για σένα, όπως περήφανος πρέπει να είναι και ο ζουμπάς εβραίος της Γαλλίας μαζί με το διεθνές εβραϊκό λόμπυ, τη λέσχη μπίλντερμπεργκ, τη λέσχη ροθτσάϊλντ και τους λοιπούς θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Συγχαρητήρια 155 της Βουλής. Καταφέρατε να μας αποδείξετε πόσο μαλάκες, γελοίοι και μικρόμυαλοι είμαστε που σας βάλαμε εκεί μέσα, νομίζοντας πως εκτός απ' το να "τα τρώτε μαζί" είστε ικανοί να κάνετε κάτι καλό γι' αυτόν τον έρμο τον τόπο. Καταφέρατε να βάλετε την ταφόπλακα στην Ελλάδα. Μια ταφόπλακα που με τόση σπουδή σκάλισαν οι «σύμμαχοί» μας στην Ε.Ε. και κλήθηκε ο GAP να τοποθετήσει στην πεθαμένη από καιρό Ελληνική οικονομία για να μη μυρίσει το - σε προχωρημένη αποσύνθεση – πτώμα της.

Συγχαρητήρια αστυνομικοί που είχατε υπηρεσία εχτές στο Σύνταγμα. Αν υπήρχε έστω κι ένας άνθρωπος που δεν σας αποκαλούσε «Μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι», σήμερα άλλαξε γνώμη κι αυτός. Τη στιγμή που είσαστε οι πλέον κακοπληρωμένοι κρατικοί υπάλληλοι, τη στιγμή που σας βρίζουν οι πάντες και τα πάντα, τη στιγμή που για να κάνετε τη δουλειά σας πληρώνετε κι απ’ την τσέπη σας για κράνη, γιλέκα, βενζίνες κ.α, αντί να πλακώσετε στο ξύλο τους υπεύθυνους, ξεσπάτε στην ήδη βαρυφορτωμένη καμπούρα των φιλήσυχων διαδηλωτών.

Συγχαρητήρια Αντεξουσιαστές. Τα αφεντικά σας στο Υπουργείο που με περισσή ειρωνία ο Jeffrey ονόμασε «Προστασίας του Πολίτη», θα πρέπει να είναι περήφανοι για σας. Βγάλατε επάξια το ψωμί σας και δικαιολογήσατε το μισθό σας. Άραγε το Υπουργείο σας βάζει βαρέα και ανθυγιεινά αφού εκτιθόσαστε σε επικίνδυνες χημικές ουσίες από τους συνεργάτες σας τα ΜΑΤ;

Συγχαρητήρια κύριοι Εισαγγελείς. Είναι πραγματικά μοναδικό ταλέντο να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να παρακολουθείς τα ΜΑΤ να αδειάζουν τόνους χημικών στο κέντρο της Αθήνας και να μην κάνεις τίποτα για να προστατέψεις τον κόσμο. Μπράβο σας. Αποδείξατε πως η δικαιοσύνη είναι - εκτός από τυφλή – και κουφή, αφού δεν ακούει τι γίνεται δίπλα της, αλλά και ανάπηρη, αφού δεν κάνει καμμία κίνηση. Πραγματικά Ανεξάρτητη!!!


Πραγματικά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που περιέθαλψαν όλο τον κόσμο που χρειάστηκε, έστω και κινδυνεύοντας και οι ίδιοι.

Πραγματικά συγχαρητήρια επίσης στον τέως βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και νυν ανεξάρτητο κο Κουρουμπλή, που αποφάσισε να μπορεί να κοιτάει με τα μάτια της ψυχής του την κόρη του στα ίσια, παρά να υπακούσει στον ανικανότερο όλων.


Δεν θα δώσω συγχαρητήρια στους αγανακτισμένους. Η συμπεριφορά «πρόβατο στη σφαγή» ή αλλιώς «πεθαίνω με το σταυρό στο χέρι», έπρεπε να είχε τελειώσει χτες. Η ανοχή σε μια ανάλγητη Βουλή έπρεπε να είχε τελειώσει προχτές κι εχτές να γινόταν πόλεμος, όπως είχε πει πρόσφατα και ο πρώτος μεγάλος προδότης της μεταπολεμικής ιστορίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πόλεμος όχι με θύματα τους μικρομεσαίους όπως είχε πει, αλλά με θύματα τους πολιτικούς. Προς Θεού, μη φανταστεί κανείς πως είμαι κατά του συντεταγμένου Κράτους και της Πολιτείας ή αναρχικός. Απλά, θέλω οι επόμενοι που θα αναλάβουν, να ξέρουν πως ο λαός μπούχτισε πλέον και στην πρώτη ατασθαλία θα τους κάνει μαύρους στο ξύλο. Ο καιρός που τύποι σαν τον Πάγκαλο που ανοίγει το βρωμόστομά του και δεν ξέρει ούτε κι ο ίδιος τι λέει, θέλω να πιστεύω ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: