Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Κλέφτες κι απατεώνες

Χτες είδαμε τους Βολευτές που προπηλακίστηκαν και πετροβολήθηκαν από αγανακτισμένους πολίτες στην Κέρκυρα να παρελαύνουν από τα κανάλια, αγανακτισμένοι από τη συμπεριφορά των πολιτών εναντίον τους. Φυσικά οι "δημοσιογράφοι"-υπάλληλοι του Υπουργείου Παραπληροφόρησης του Πολίτη, έσπευδαν να συμφωνήσουν μαζί τους πως τέτοιες συμπεριφορές είναι προκλητικές και δυσφημίζουν τη χώρα στο εξωτερικό.
Οι κλεψιές τους και οι απατεωνιές τους δεν δυσφήμισαν και δεν έπληξαν ανεπανόρθωτα το - όποιο - κύρος είχε η χώρα μας στο εξωτερικό;;;;
Ένας απ' τους κύριους που θίχτηκαν, ο κος Ντίνος Βρεττός, μας είπε μεταξύ άλλων πως θίχτηκε που τον αποκάλεσαν κλέφτη κι απατεώνα, γιατί πολύ απλά δεν είναι ούτε το ένα ούτε και το άλλο.
Δεν πειράζει κύριε Βρεττέ μας. Θα το ξεπεράσεις. Όπως το ξεπέρασε μια στρατιά δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι είμαστε εργατικότατοι και συνεπέστατοι στην εργασία μας, αλλά παρόλα αυτά ΕΣΕΙΣ οι βουλευτές μας αποκαλείτε με μεγάλη ευκολία κοπρίτες. Αν θίχτηκες λοιπόν, παραιτήσου. Κι εσύ κι ο Πεταλωτής κι ο Βασιλάκης ο Καΐλας (Λοβέρδος) και η περιφερόμενη μπάλα λίπους (Πάγκαλος) και οποιοσδήποτε άλλος βρεθεί στη θέση σας. Ο καιρός που κάνατε τα μύρια όσα και ήσασταν στο απυρόβλητο πέρασε - θέλω να πιστεύω - ανεπιστρεπτί.
Να είσαστε έτοιμοι λοιπόν αξιότιμοι κύριοι να δεχτείτε τις επιθέσεις του κόσμου, γιατί πολύ απλά, δεν κάνατε κάτι για να τις αποτρέψετε. Και να 'σαστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε να φύγετε ούτε απ τις πλαϊνές πόρτες των ΚΑΠΗ. (Τ'ακούς Γιώργο Πεταλωτή;)
Και τέλος, σταματήστε να κατηγορείτε για όλα το ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τόσους πολλούς οπαδούς που να μπορούν να είναι συνέχεια πίσω απ' τους βουλευτές, τότε δε θα είχε ποσοστό στη Βουλή 3%, αλλά 35% τουλάχιστον. Πάρτε απόφαση ότι η δική σας συμπεριφορά και τα δικά σας καμώματα εξοργίζουν τον ανώνυμο κόσμο και σας επιτίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: