Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες

Χτες το βράδυ οι Σπαρτιάτες δώσαμε ένα βροντερό "παρών" στην πορεία που ξεκίνησε από τη Σπάρτη προς Αθήνα, σαν άλλοι 300, για να ενωθούμε με τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα και να προσπαθήσουμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες που λυμαίνονται το κοινοβούλιό μας και τη χώρα μας.
Στα πρώτα δεκαπέντε χιλιόμετρα, η πορεία πέρασε από τη "Νέα Εθνική Οδό Σπάρτης Τρίπολης", ή αλλιώς "δρόμο της μίζας, της ρεμούλας, της απατεωνιάς και των λαμογιών". Ο δρόμος αυτός που παραδόθηκε μετά από δεκατέσσερα (!!!) χρόνια εργασιών - έχοντας κοστίσει για τα εννέα χιλιόμετρά του περισσότερα απ΄ ότι η Εγνατία Οδός - το Δεκέμβρη του 2009, "βύθισε" και κατέστει εντελώς αδιάβατος ύστερα από ενάμιση μήνα λειτουργίας, στις αρχές του Φεβρουαρίου 2010.
Γιατί βύθισε θα ρωτήσετε.
Αν πάτε στην κορυφή ενός βουνού και ρωτήσετε έναν ορεσίβιο γιδοβοσκό τι θα έχτιζε σε στελίτσα (λαϊκό όνομα του γκρίζου σχιστόλιθου), θα σας απάνταγε ούτε παράπηγμα για τα γίδια του. Τα φωτισμένα μυαλά που κατασκεύασαν αυτό το αίσχος, αν και βρήκαν το πιο ασταθές πέτρωμα στη φύση, το γκρίζο σχιστόλιθο, "έφαγαν" με μεγάλη ευκολία τα χρήματα που προορίζονταν για έργα αντιστήριξης κι άφησαν το δρόμο στο έλεος του Μεγαλοδύναμου.
Έτσι, οι φωτισμένοι άρχοντές μας, αντί να κυνηγήσουν τον εργολάβο αλύπητα, ακριβώς επειδή "μαζί τα φάγανε" και δεν πρέπει να μείνει νηστικός ο επόμενος εργολάβος, αλλά ούτε και οι ίδιοι, έβγαλαν κονδύλι επισκευής του δρόμου, περίπου όσα στοίχισε ο αρχικός δρόμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρακάτω παρατίθενται οι σχετικοί σύνδεσμοι για του λόγου το αληθές:
http://www.apela.gr/22-79.html
http://www.apela.gr/22-100.html

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο τέλος του 2012, θα παραδοθεί ο δρόμος Σπάρτη - Λεύκτρο - Τρίπολη, που θα καταργήσει τον υπάρχοντα και τη βυθισμένη παράκαμψή του!!!!

Συμφωνώ κι εγώ Θόδωρε.
Μαζί τα φάγατε.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε για την κατάντια της οικονομίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: