Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεν πειράζει κυρία Λιάνα μας

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε καλά την επίθεση που δέχτηκε η κυρία Κανέλλη, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της, από αγανακτισμένους πολίτες που της πέταξαν γιαούρτια, γάλατα, καφέδες και δεν ξέρω τι άλλο.
Για κάποιους η επίθεση ήταν δικαιολογημένη, καθότι το κόμμα της ήξερε και σιωπούσε. Κι όπως λέει γνωστό μπλογκ: "Ο σιωπών δοκεί συναινείν". Για κάποιους άλλους η επίθεση που δέχτηκε ήταν αδικαιολόγητη, γιατί η Λιάνα διαφέρει από τους υπόλοιπους του ΚΚΕ, αφού δημοσιογράφος και η ίδια, ξέρει πως να χωθεί και να μιλήσει σε δημοσιογράφους στην τηλεόραση και στο ράδιο.






Διαβάζοντας όμως πίσω από τις γραμμές, εγώ πιστεύω ότι την επίθεση που δέχτηκε η Κανέλλη θα τη δεχόταν οποιοσδήποτε βουλευτής, οποιουδήποτε κόμματος τύγχανε να περάσει από το συγκεκριμένο μπλόκο.
Ο λόγος απλός:
είναι μέρος ενός συστήματος που δεν είναι πλέον αρεστό στον κόσμο. Ενός συστήματος που έχει παρακμάσει κι έχει φθαρεί σαν θεσμός και σαν ουσία. Ο κόσμος βλέπει πλέον ότι οι άνθρωποι που επέλεξε να τον εκπροσωπούν, αφού έφαγαν ότι βρήκαν μπροστά τους, τα φόρτωσαν όλα στην καμπούρα του λαού κι ασχολούνται με την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου των απανταχού Εβραίων τοκογλύφων, μη δίνοντας δεκάρα τσακιστή αν ο κόσμος από κάτω πεθαίνει της πείνας.
Η επίθεση αυτή σηματοδοτεί την επίθεση στο κατεστημένο των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα (την εργασία, την υγεία, την παιδεία τους και κυριότερα την αξιοπρέπειά τους) και δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν.
Να περιμένετε λοιπόν κύριοι βουλευτές όλων των κομμάτων πως οι άνθρωποι αυτοί, θα χτυπήσουν όπως και τα ΜΑΤ: ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: