Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Είμαι ευχαριστημένος

Είμαι ευχαριστημένος που ζω σε μια χώρα...

...Που οι βουλευτές μας αποφασίζουν χωρίς ιδιαίτερες ενοχές να βυθίσουν στη φτώχεια τη χώρα τους, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζουν να απολαμβάνουν οι ίδιοι απίστευτα δικαιώματα και να διαμαρτύρονται πως ο μισθός των 6.000 € το μήνα ίσα που καλύπτει τις ανάγκες τους (ξέχωρα τα δωρεάν αυτοκίνητα, τηλέφωνα, μετακινήσεις, παροχές, επιτροπές και τόσα άλλα).

...Που οι Γερμανοί κάνουν κουμάντο ανενόχλητοι και οι δικοί μας Τσολάκογλου, απλά συμφωνούν με την ξένη επιβολή, σκύβοντας το κεφάλι και κατεβάζοντας τα παντελόνια (που δυστυχώς ακόμα φορούν).

...Που ο διορισμένος Πρωθυπουργός με απύθμενο θράσος μας λέει πως νοιάζεται για το καλό της Ελλάδας και πως η μείωση των μισθών μακροπρόθεσμα (ύστερα από καμιά πενηνταριά χρόνια δηλαδή) θα φέρει την ευημερία στην Ελλάδα, όπως του έχει πει η γελάδα του 4ου Ράϊχ να λέει.

...Που καλούνται να διαπραγματευτούν για τα εργασιακά μας δικαιώματα και τους μισθούς μας άνθρωποι σαν το Θεόδωρο Πάγκαλο, που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ημέρα στη ζωή τους, αλλά από την παρασιτική καρέκλα που απομυζούν όλα αυτά τα χρόνια λένε όλους τους άλλους κοπρίτες.

...Που το αξίωμα του Υπουργού Οικονομικών το διατηρεί ένας Συνταγματολόγος, επιβεβαιώνοντας το ρητό "Ο ακατάλληλος άνθρωπος στη λάθος θέση (θα μου πείτε ο Αλογοσκούφης κι ο Παπακωνσταντίνου που ήταν οικονομολόγοι, τι έκαναν; Σαν τα μούτρα τους τα 'καναν).

... Που θεωρείται προσόν να ξέρεις να μιλάς Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά κατόπιν απαίτησης του κάθε ξενέρωτου τουρίστα να του μιλάς στη γλώσσα του για να νιώθει τη χώρα σαν ιδιοκτησία του, ενώ την ίδια στιγμή τα παιδιά μας, σαν στοχευμένα εμπορεύματα του Υπουργείου Παιδείας, μαθαίνουν να γράφουν Γκριγκλις και να κάνουν συντμήσεις ανεπίτρεπτες όπως πχ τπτ αντί για τίποτα, κλμρ αντί για καλημέρα. Επόμενο βήμα της Πολυπολιτισμικής Άννας: Η καθιέρωση του λατινικού αλφαβήτου, αφού η νεολαία έτσι κι αλλιώς αυτό χρησιμοποιεί.

... Που πνίγει εν τη γεννέση τους οποιαδήποτε σχέδια ανάπτυξης μπορούν να γίνουν, κάνοντάς τα να αρμενίζουν σε ένα πέλαγος πολυνομίας και γραφειοκρατίας, αναγκάζοντας τους Έλληνες δημιουργούς να φεύγουν για το εξωτερικό και να πλουτίζουν ξένοι από τις ιδέες τους.

... Που οι πολιτικοί ηγέτες θεωρούν ότι ακόμα μπορούν να κοροϊδεύουν ασύστολα, όχι μόνο το λαό, αλλά και τους βουλευτές του κόμματός τους, λέγοντας μέσα στη Βουλή πως "ότι έκαναν το έκαναν για το καλό της πατρίδας και με ευγενή κίνητρα" τη στιγμή που ακόμα και οι πέτρες ξέρουν τι χρήμα έχουν κονομήσει από την πολιτική και από ποιους το χουν πάρει.

...Που οι αστυνομικοί τη μία ημέρα διαδηλώνουν ενάντια στα μέτρα της Τρόϊκας και μας λένε ότι έχουν επικηρύξει τους μπακάληδες κο. Τόμσεν και τη συμμορία του, ενώ την επόμενη ξυλοφορτώνουν στο Σύνταγμα τους αθώους πολίτες, ρίχνοντάς τους χιλιάδες τόνους χημικών και δακρυγόνων. Όλα αυτά τα κάνουν προφυλάσσοντας τον μέγιστο προδότη Σημίτη και αφήνοντας φυσικά ανενόχλητους τους συνεργάτες τους παρακρατικούς να κάψουν και να λεηλατήσουν την Αθήνα.

Είμαι τελικά πολύ ευχαριστημένος γ@@ω το @#$%^&* μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: