Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια Jeffrey

Συγχαρητήρια Jeffrey!!! Μαζί με τον ολι ρεν και τον στρος καν, πρέπει να σου δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου. Κατάφερες μέχρι τώρα το ακατόρθωτο. Να πετσοκόβεις μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, θέσεις εργασίας, τα πάντα, κι εμείς οι μαλάκες να το υπομένουμε αγογγύστως.
Συγχαρητήρια Jeffrey!!! Η αγελαδοπατσαβούρα Αγγέλα και ο πισωγλέντης σκατόπουστας Γκουίντα πρέπει να είναι περήφανοι για σένα. Ακολουθάς κατά γράμμα την πολιτική τους, μια πολιτική που θέλει να μετατρέψει τους Έλληνες και όχι μόνο, σε φτηνό εργατικό δυναμικό στις φάμπρικες της uber alles γερμανίας, ώστε να κατασκευάζουν άχρηστα προϊόντα, τα οποία οι "ποιοτικές" γερμανικές επιχειρήσεις θα πουλούν στην Ελλάδα λαδώνοντας τους πάντες και τα πάντα, είτε για να τα αγοράσουν (Siemens, Mercedes, MAN) είτε για να αναφερθούν σε αυτά με διθυραμβικές κριτικές ώστε να σπεύσει ο κοσμάκης να τα αγοράσει στη διπλάσια τιμή απ'ότι αντίστοιχα (VW, AUDI, Opel, Porsche, Miele, Grundig και δε συμμαζεύεται)
Συγχαρητήρια Jeffrey!!! Το ότι κατάφερες να πεινάει ο κόσμος, να μας ληστεύουν μέρα μεσημέρι στους δρόμους, να μη μπορούμε να φάμε, να μετακινηθούμε, να ζεσταθούμε, να είμαστε άνεργοι, να αυτοκτονούμε γιατί μας έπνιξαν τα χρέη, να το λές "πολιτικό κόστος, το οποίο δεν το υπολογίζεις" είναι κάτι το μοναδικό και αξιομνημόνευτο.

Βέβαια Jeffrey δε φταίς μόνο εσύ. Φταίμε κι εμείς που σε βγάλαμε ενώ ξέραμε τι απατεώνας είσαι, εσύ και οι υπόλοιποι ρεμπεσκέδες που εκλέγουμε τόσα και τόσα χρόνια με δικομματισμό και πόλωση, με τη λογική του "ή εγώ ή τα τανκς", "ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ", "γιατί οι πολυκομματικές κυβερνήσεις μόνο δεινά θα μας φέρουν" που μας λέγατε τότε, για να μας πείτε τώρα "μαζί τα φάγαμε". Βέβαια η δικιά μου η κοιλιά απέχει παρασάγκας από την κοιλιά του "έντιμου" Πάγκαλου, όπως και το σπίτι των 100 τετραγωνικών που έχω παρασάγκας απέχει από τη συλλογή σπιτιών του "έντιμου" Τσοχαντζόπουλου.

Γι άλλη μια φορά συγχαρητήρια Jeffrey!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: